top of page

פשטידת פסטונה! פשטידת פסטלבנה!🧇


את המתכון הזה אני מכינה לעיתים קרובות ועדיין כמעט כל פעם שאני מכינה יוצאת תוצאה מעט שונה וזה כי אני משתמש במוצרים קצת שונים בכל פעם. אגב, יוצא טעים בכל פעם כמובן. את הרעיון נתן לי בעלי שהיה אוכל את הפסטונה בבית ילדותו. קיבלתי הסברים בגדול מה היה מכיל המתכון ומשם התקדמנו.... עד היום אני לא ממש זוכרת איך היו השכבות בבית ילודותו ולכן בכל פעם משנה מעט את השכבות של הפשטידה (מה שהופך אותה ליותר מעניינת) ויש שייח ער על איך הפעם הונחו השכבות בתבנית. את הפסטלבנה הכנתי כי הגדולה לא אוכלת לרוב טונה וזה מתקבל כתחליך הולם. מתכון: פסטונה מצרכים: 250 ג׳ פסטה מבושלת (אני השתמשתי במלאה) 200 ג׳ רסק עגבניות 1 קופסת טונה 2 ביצים מלח, פלפל אופן הכנה: שמים את הפסטה בקערה, מוסיפים לפסטה 2 ביצים, מלח ופלפל ומערבבים היטב. שמים חצי מכמות הפסטה בתבנית מעל מפזרים את קופסת הטונה ומכסים עם הפסטה שנותרה. מורחים מלמעלה רוטב עגבניוץ משובח. שולחים לתנור ל30-40 ד׳ (זהירות שהחלק העליון של הפסטה לא יישרף) 🧀🍶 פסטלבנה מצרכים: - 250 ג׳ פסטה מבושלת - 125 ג׳ שמנת לבישול - 2 ביצים -שן שום כתושה -מלח, פלפל - גבנ״צ אופן ההכנה: שמים את הפסטה בקערה מוסיפים 2 ביצים, מלח פלפל והשום. מערבבים היטב. מעבירים לתבנית המתאימה לתנור, מפזרים מעל גבנ״צ. מכניסים לתנור 35-40 ד׳. איך אפשר לגוון? שנו את סוג הפסטה: צורת הפסטה, פסטה מלאה ולא מלאה, איטריות אורז, וכו׳ רוטב עגבניות, ביתי, קנוי, אקספרס (אם מישהו רוצה את המתכון ☝🏻) סוג הגבינה- הוספה של גבינה, הורדה של גבינה וכו׳ תוספת של : טונה נוספת, זיתים,תירס וכו׳. bon appétit!!


Comments


בואו לבקר

בניית אתרים

הצהרת נגישות

צרו קשר

052-5757679

email.gif

ווטסאפ

מרכז רננים מודיעין מכבים רעות (קומה 2)

location.gif
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2023 כל הזכויות שמורות לחוה רוזנר לסרי

bottom of page