מתכון מהיר וקליל, אני מכינה אותו ומקפיאה את המאפינס❄️. מוציאה מהמפקיא לארוחת בוקר בדרך לגן/בית ספר, לנשנוש אחה״צ או בקופס האוכל. בעיניי זה טעים גם קפוא הקטנים שלי מעדיפים אותו פחות קפוא. אני הכי הרבה מכינה אותו כשנשאר לי יוגורט שכבר קצת התייעף במקרר... מתכון:🧁 מצרכים- 2 ביצים 🥚🥚 1/3 כוס סוכר 1/3 כוס שמן 150 מ״ל יוגורט 3ֿ% (תכלס כל אחוזי השומן יתאימו) 2 כפיות תמצית וניל/סוכר וניל קורט מלח🧂 1/2 כוס קמח לבן 1/2 כוס קמח מלא 1 כפית אבקת אפיה אופן הכנה: לטרוף יחד את הביצים, סוכר, שמן, מלח, יוגורט ותמצית הוניל. להוסיף את הקמח ואבקת האפיה לערבב עד לאחידות לצקת לתבניות מאפינס עד 3/4 התבנית (כיווון והם תופחים) ולהכניס לתנור ל180 מעלות 25-30 ד׳ (ניתן גם להכין בתבנית אינגליש קייק - זמן אפיה יהיה מעט ארוך יותר) bon appétit
top of page
bottom of page
Comments