top of page

‎לחם בננה!


‎זה קצת לחם קצת עוגה, אבל טעים טעים וקל להכנה. ‎אפשר להקפיא (עדיף להקפיא פרוס) לחמם במיקרו או בטוסטר וייצא מעולה! תכלס גם קפוא זה טעים. ‎אפשר להוסיף מעל ממרח כמו גבינה, דבש, ריבה או אפילו קצת חמאה יוצא נהדר! ‎מתאים מאוד לארוחת בוקר לילדים לפני בית ספר, נשנוש אחה״צ או להוות תחליף ללחם בארוחה. ‎הלחם עשוי מקמח חיטה מלא בלבד מה שלא פוגם בטעם וכמובן מוסיף לבריאות. ‎מתכון: ‎בקערה טורפים יחד 1/3 כוס שמן ו1/2 כוס דבש. מוסיפים 2 ביצים ומערבבים היטב. מוסיפים 3 בננות מעוכות, 1 כפית תמצית וניל, כוס ושליש קוס קמח מלא, חצי כפית מלח וכפית אבקת אפיה ומערבבים לתערובת אחידה. ‎ממיסים כפית סודה לשתיה בתוך רבע כוס מים חמימים ומוסיפים לבלילה ובוחשים. ‎מעבירים לתבנית ואופים על 165 מעלות 55-60 ד׳. ‎מצננים ופורסים. ‎(המתכון מהספר של מיכל אנסקי) bon appétit

Commentaires


בואו לבקר

בניית אתרים

הצהרת נגישות

צרו קשר

052-5757679

email.gif

ווטסאפ

מרכז רננים מודיעין מכבים רעות (קומה 2)

location.gif
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2023 כל הזכויות שמורות לחוה רוזנר לסרי

bottom of page