זה קצת לחם קצת עוגה, אבל טעים טעים וקל להכנה.אפשר להקפיא (עדיף להקפיא פרוס) לחמם במיקרו או בטוסטר וייצא מעולה! תכלס גם קפוא זה טעים.אפשר להוסיף מעל ממרח כמו גבינה, דבש, ריבה או אפילו קצת חמאה יוצא נהדר!מתאים מאוד לארוחת בוקר לילדים לפני בית ספר, נשנוש אחה״צ או להוות תחליף ללחם בארוחה.הלחם עשוי מקמח חיטה מלא בלבד מה שלא פוגם בטעם וכמובן מוסיף לבריאות.מתכון:בקערה טורפים יחד 1/3 כוס שמן ו1/2 כוס דבש. מוסיפים 2 ביצים ומערבבים היטב. מוסיפים 3 בננות מעוכות, 1 כפית תמצית וניל, כוס ושליש קוס קמח מלא, חצי כפית מלח וכפית אבקת אפיה ומערבבים לתערובת אחידה.ממיסים כפית סודה לשתיה בתוך רבע כוס מים חמימים ומוסיפים לבלילה ובוחשים.מעבירים לתבנית ואופים על 165 מעלות 55-60 ד׳.מצננים ופורסים.(המתכון מהספר של מיכל אנסקי)bon appétit
Commentaires