לביבות טונה טעימות קלות בחמישה מרכיבים בלבד.
הילדים שלי טורפים את זה אפילו אלו שלא אוהבים טונה.
הולך טוב בפיתה (כמו כדורי פלאפל אבל טונה) עם סלט קצוץ או עוד לפני שהגשתי מהמגש (בדכ כבר על המגש זה מתחסל).
לשים בתוך הכריך לבית ספר/לגן או במקום כריך גם כן מוצלח מאוד.
מתכון:
לוקחין קופסת שימורים של טונה ומוצאים את השמן. שמים בקערה ומפוררים מעט את הטונה עם מזלג. מוסיפים לקערה ביצה, בצל מטוגן (אני שמתי בצל קפוא), 2 כפות רסק עגבניות/קטשופ ו5 כפות פירורי לחם. מערבבים היטב, יוצרים לביבות עם הידיים ומניחים על נייר אפייה משומן. משמנים מעט את הלביבות מעל ומכניסים לתנור ל20 ד על 180 מעלות (מומלץ להפוך באמצע האפיה).
וזהו זה מוכן! ממליצה בחום להכפיל כמויות.
המתכון בהשראת מתכון של ״ניקי ב״
bon appétit!!
top of page
bottom of page
Comments