יש שיקראו להם שלוליות גבינה או עוגת גבינה בקטנה.
בסוף זה ארוחת בוקר של חופש משובחת ומפנקת לילדים.
הבלילה קלה להכנה ונשאר הטיגון שלוקח קצת זמן. תכלס אפשר גם לשים בתנור במנג׳טים אבל יוצא פחות טעים ללא ספק.
אפשר לשמור אותם במקרר והם ממש משתבחות(כמו עוגת גבינה).
אני מכינה בכמויות כדאי שישארו לי במקרר כי תמיד יש הזדמנות טובה להוציא אותם.
אם הילדים שלכם לא אוכלים גבינה/ביצים זו דרך נהדרת לתת להם לחשוף אותם למזונות הללו.
מתכון:
מצרכים-
- 250 ג׳ גבינה לבנה (5-9%)
-חצי כוס גדושה קמח (אפשר חצי
מלא/רגיל)
- חצי כפית אבקת אפיה
- 2-3 כפות סוכר
- ביצה
- רבע כוס חלב(אפשר צמחי)
- כפית וניל
אופן הכנה-
שמים את כל המצרכים בקערה מערבבים היטב עד שהכל חלק.
מחממים מחבת עם מעט שמן ומניחים תלוליות קטנות של בלילה עם כפית.
כאשר יש בועיות הופכים את הלביבות ואחרי דקה-שתיים מוציאים.
אוכלים עם יוגורט/גבינה/מייפל/שוקולד ביתי או ככל העולה על דעתכם.
אחלה ארוחת בוקר לחופש, אחלה ארוחת ערב לחופש ואחלה אוכל גם לקופסת האוכל (לכשיבוא…)
Bon appetit!!!
Σχόλια