top of page

חג עצמאות שמח!!!🇮🇱

  • תמונת הסופר/ת: חוה רוזנר לסרי
    חוה רוזנר לסרי
  • 22 במאי 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

כולנו אוכלים ״על האש״ ושיפודים ונהנים מזה, אבל עבור הילדים מדובר בחוויה מסעירה הרבה יותר.

אכילה של מזון כלשהו על שיפוד/מקל מהווה גורם מעניין ומפתה מאוד עבור ילדים רבים.

גם אם מדובר באוכל פשוט ויומיומי או אוכל שהם אפילו לא מסכימים לטעום, לפעמים על שיפוד הכל נראה יותר טוב.

🍡🍢🍡🍢

כיצד נוכל ליצור חוויה חיובית?:

שתפו את הילדים בהכנה של השיפודים ובחיתוך ותיבול כך ניצור חוויה חיובית עם האוכל שאינה קשורה לאכילה.

צרו משימות עם השיפודים, יצירת השיפוד הכי יפה/יצירתי/מצחיק/מכוער וכו׳ (כמובן בהתאם לגיל)


אלו שיפודים ניתן להכין?

תכלס אפשר לשים כמעט הכל על שיפוד, פשוט לחתוך לצורה מתאימה ולשפד.

הכי קלאסי: שיפודי פרגית, בשר, קציצות וכו׳

שיפודי טופו, שיפודי סלמון, שיפודי ירקות, שיפודי פירות,שיפודי חביתה, כריך משופד, שיפודי גבינה וכו׳ וכו׳ כמוכן שאפשר ומומלת לשלב בין סוגי השיפודים וליצור שיפודים ממש מגניבים


אל תצרו לחץ לטעום ושמרו על רוגע ואווירה נעימה, ככל שהם ירגישו שאנחנו רוצים שיאכלו מאכל מסוים, עלול להיווצר מאבקי כוחות

וגם אם הם ניסו לטעום אוכל חדש שבחו אותם אך הישארו קולים ובלי יותר מידי צהלולים ותשבוחות.


למי שעדיין לא פגש את שיפודי הפירות הקפואים: https://www.instagram.com/p/CoEl3MUoZj6/

bon appétit!!!

Comments


בואו לבקר

בניית אתרים

הצהרת נגישות

צרו קשר

052-5757679

email.gif

ווטסאפ

מרכז רננים מודיעין מכבים רעות (קומה 2)

location.gif
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2023 כל הזכויות שמורות לחוה רוזנר לסרי

bottom of page