זה כלכך טעים וכלכך אחלה מבחינה תזונתית שוואוו!!!
כשהייתי צעירה דוכני השייקים היו ממש באופנה והמתכון הכי מוצלח היה בננה תמר פקאן.
אז אם זה טוב בשייק למה לא בגלידה??? הכנתי בגלידה ויצא אש!!!🔥
פשוט שמים את כל המצרכים בקערה וטוחנים בבלנדר/נינג׳ה וזה מוכן!
מתכון:
בקערה מתאימה לבלנדר שמים 2 בננות קפואות, 2 תמרים וחופן אגוזי פקאן טוחנים עד אשר ניהיה חלק.
מקפיאים ומגישים!
טעים בריא טעים!😋
כמובן שאפשר לגוון....
bon appétit!!!
top of page
bottom of page
Comments