אצלי בבית תמיד יש פרי שניים שנשארים במקרר. הם רכים מידי, עייפים מידי ובקיצור כנראה ישארו שם לנצח.
אז במקום לתת להם לנבול במקרר אני לוקחת אותם והופכת אותם לארטיק קיצי וכיפי.
מרוויחים פעמיים גם לא זורקים לפח וגם הכנה של חטיף/ממתק איכותי לבית.
כל שילובי הפירות יעבדו פה. החל מנקטרינות, ענבים, מנגו, בננה, תאנים, אפרסקים, אגסים, תפוחים וכו׳ וכו׳.
מתכון:
מצרכים-
-פירות בשלים שנשארו במקרר(2-3 כוסות קוביות בלי קליפה)
-יוגורט (ככל שאחוז השומן גבוה יותר יהיה יותר מרקם של גלידה)
- 1-2 כפות מייפל
אופן הכנה-
קולפים וחותכים לקןביות את הפירות מוסיפים חצי גביע יוגורט (אפשר לשחק פה עם הכמיות כאוות נפשכם- הכל יוצא טעים) מוסיפים מייפל אם אוהבים מתוק וטוחנים היטב בבלנדר/נינגה
הילדים שלי לא אוהבים שיש חתיכות בגלידה אז אני מעבירה את הבלילה במסננת.
מכניסים לתבניות למקפיא מקפיאים וזהו!!!
bon appétit
Commentaires