
אחת הדרכים החביבות להפחית מילדים את הפחד והחשש מאוכל מסויים זה פשוט ללמוד ולחקור את האוכל שלנו.
שתפו את הילדים בלמידה ובחקירה של האוכל. כל מידע יפחית את החשש וייתן ביטחון ביחס לאוכל. וכך בחשיפות הבאות אולי ניתן יהיה להתקדם אף לאינטראקציה עם המזון לדוגמא, לגעת בו, לחתוך אותו, לערבב, לטחון וכו׳
אתם לא חייבים לדעת את התשובות להכל, חפשו יחד איתם את התשובות, החקירה המשותפת תיצור אמון עם הילדים שלכם על מנת שיוכלו לסמוך עליכם שאוכל מקושר גם לחוויות חיוביות ללא לחץ וחשש שצריך לטעום אותו.
הכינו עם האוכל מאכלים מעניניים לדוגמא: גלידת קיווי, שייק קיווי, לדר קיווי (רולאפס??) וכו׳
bon appétit!!!🥝🥝🥝
Comments