

הילדים רוצים כל יום אותו דבר?
אפשר ומומלץ לגוון גם בזה.
שינויים קטנים יכולים להרגיל את הילדים לאכילה של מזון ״דומה אבל שונה״ ולהוות .צעד קטן ומשמעותי לביסוס אכילה מגוונת
לחם הינו מקור משמעותי לפחמימות בתזונה של הילדים אך לא רק, לחם מהווה גם מקור לסיבים תזונתיים ויטמינים ומינרלים שונים ואף לחלבון.
כל סוג של לחם מספק מקור שונה ואחר של ערכים תזונתיים.
ישנם לחמים אשר ייספקו יותר סיבים או יותר ויטמינים, ישנם לחמים אשר ייספקו טעם או מרקם שונה דבר אשר ירחיב את קשת
הטעמים שהם רגילים אליה..
ישנם לחמים מתוקים יותר או חמוצים יותר וכו׳ וכו׳.
שינויים קטנים מצטברים, והוספת גיוונים לתפריט המשפחתי לא צריכים להתרחש במעבר חד כמו מאכילת לחם ישר לברוקולי, אלא בתהליך הדרגתי וזורם.
コメント